Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Podravka ‘začinila’ egzibicijski meč otvorenja ATP-a u Umagu

Egzibicijski meč odavno je zaštitni znak umaškog teniskog turnira, a ove ga je godine dodatno ‘začinila’ i Podravka.

Glavne zvijezde egzibicije, teniski showman Gael Monfils, David Goffin, Borna Ćorić i Ivan Dodig, ispucavali su loptice u gledalište, a izazov je bio uhvatiti one označene srcem. Četiri sretna i spretna gledatelja, Istraturist je nagradio putovanjem na ATP Finals u London, gdje će se okupiti osam najboljih tenisača na svijetu, a Podravka vrijednim poklon paketima.

U nezaboravnom putovanju i vrhunskom tenisu na ATP Finalsu u Londonu uživati će tako sretni dobitnici i teniski navijači Gordan Fran Mileusnić i Mika Kaplan. Poklon pakete Podravke uručio im je Podravkin voditelj promocije kulinarstva Dražen Đurišević, koji je ovom prilikom potvrdio da su Podravkini kuhari ujedno i dobri tenisači. Naime, u kuharskoj je uniformi odigrao gem sa zvijezdama egzibicijskog meča te time oduševio umašku publiku.

Podravkini promotori kulinarstva tijekom meča pripremali su ukusne delicije te je tako publika imala priliku uživati u dvostrukom zadovoljstvu – egzibicijskom tenisu i ukusnim zalogajima.

Podravka je dugogodišnji partner najvećeg hrvatskog ATP turnira, jednog od najznačajnijih sportskih i društvenih događaja u Hrvatskoj, koji je izrastao u snažnog promotora Hrvatske, njezine turističke ponude, ali i vodećih hrvatskih brandova.

Z. Delić, D. Đurišević, Z. Sedlanić. Foto: Podravka.
D. Đurišević i G. Monfils. Foto: Podravka.
D. Đurišević i dobitnici nagrada. Foto: Podravka.
B. Ćorić i G. Monfils. Foto: Podravka.
zatvori