Četvrtak, 18. travnja 2024.

PERO PEJIĆ Najbolji strijelac albanske lige potpisao za Slaven Belupo

Pero Pejić, 34-godišnji napadač, danas je potpisao jednogodišnji ugovor sa Slaven Belupom. Pejić se tako nakon deset godina ponovno vraća u Koprivnicu gdje će nositi dres Farmaceuta.

Valja istaknuti da Makaranin dolazi bez odštete iz albanskog Kukesija u kojem je u 32 utakmice postigao 28 pogodaka. Novi/stari napadač Slaven Belupa u Albaniji je bio prava zvijezda gdje je u tri sezone (2013/14, 2014/15, 2016/17) bio najbolji strijelac prvenstva.

Ukupno je u 259 utakmica postigao 147 golova, a u dosadašnjoj karijeri igrao je za Dinamo (Tirana), FC Faisaly, Flamurtari, Skenderbeu, Esteghlal, Sesvete i Kapfenberg. 

– Od Pejića se očekuje da će u našem klubu nastaviti sa svojim realizatorskim sposobnostima i pridonijeti njegovim uspjesima u novoj prvoligaškoj sezonu – poručili su iz kluba. 

Može li novi napadač Slaven Belupa nastaviti svoju formu iz Albanije vrijeme će pokazati. Podsjetimo, danas će Farmaceuti igrati treće kolo Prve hrvatske nogometne lige u Zaprešiću protiv Intera. Utakmica je to na kojoj Pejić neće imati pravo nastupa.

zatvori