Četvrtak, 18. travnja 2024.
Home Aktualno MODA Savršena ljetna dnevna kombinacija i postojani makeup na visokim temperaturama

MODA Savršena ljetna dnevna kombinacija i postojani makeup na visokim temperaturama

0

https://www.youtube.com/watch?v=bWCWRxY17Qc

Modno osvježenje uz trikove i savjete donose vam sestre blogerice Dunja i Maja Mutavdžija s bloga beseenbepopular.com.

Postoji mnoštvo načina kako upariti različite odjevne kombinacije i dobiti besprijekoran ljetni izgled, no jedan odjevni komad uvijek će biti glavni odabir mnoštva djevojaka, a riječ je o dugoj haljini.

Duga haljina ili maxi haljina savršena je za dnevne izlaske u kojima nemate vremena smisliti što obući, a i dalje želite izgledati zanosno. Maxi haljine predstavljaju spoj praktičnosti i elegancije te ih možemo nositi u raznim varijantama.

U kombinaciji s visokim potpeticama, upečatljivim nakitom i manjom torbicom, savršena je za večernje izlaske. S druge strane, ravne sandale, minimalistički nakit, šešir i ruksak, idealna su kombinacija za dnevne šetnje i lutanja gradom.

beseenbepopular.com

Šeširi su ove godine veliki trend u modi, posebice slamnati. Različiti oblici, veličine i boje dostupni su u raznim prodavaonicama te upravo ovakav jedan detalj može promijeniti vaš cjelokupni izgled. Šeširi pružaju šarmantan, romantičan i opušten izgled, zbog čega je idealan odabir uz dugu haljinu.

beseenbepopular.com

Kada je riječ o makeup-u, preko ljeta uvijek je bolje smanjiti ga i ne pretjerivati, a posebice ako je riječ o dnevnom izlasku. Velika količina šminke i visoke temperature često ne idu dobro zajedno i svima nam je na pameti topljenje šminke preko cijelog lica, što svakako nije lijep prizor. Ljeti je najbolje više pažnje posvetiti koži i preko dana zaboraviti na teška sjenila, eyelinere i velike količine maskare. Pravilna njega kože ključna je za lijep makeup te iako se često preporučuje korištenje bb ili cc krema umjesto pudera, to ne znači da ljubiteljice potpunog prekrivanja moraju izbjegavati svoje pudere. Puder s potpunim prekrivanjem, jednako kao i jači makeup, moguće je nositi i preko ljeta, a mi vam u videu donosimo trikove za postojani ljetni makeup. Uz ovih nekoliko savjeta moći ćete ponosno nositi svoju šminku, bez straha od razlijevanja i osjećaja težine na koži, a da biste saznali kako, klik u video.

Postojana šminka, duga ljetna haljina i šešir sve je što vam treba da biste izgledale savršeno u svako doba ljetnih dana. Osim što ćete se osjećati ugodno, izgledat ćete izvrsno. Zaigrajte se različitim kombinacijama i budite zvijezda dana.

Tekst, fotografije i video: Dunja i Maja Mutavdžija, beseenbepopular.com

zatvori