Četvrtak, 25. travnja 2024.

MODA Ljetni nakit koji osvježava svaku dobitnu kombinaciju

Modno osvježenje uz trikove i savjete donose vam sestre blogerice Dunja i Maja Mutavdžija s bloga beseenbepopular.com.

Kako bi namamili onaj woow uzdah kod ostalih nije dovoljno samo dobro se obući, već je potrebno odjevnu kombinaciju upotpuniti dobrim nakitom. Nakit je ponekad i glavni imperativ za dobar izgled. Jeste li primijetili da ako određenu odjevnu kombinaciju uparite s dva različita tipa nakita dobili ste dva sasvim drukčija izgleda.

Nekada nam je baš nakit potreban za izvlačenje iz one zeznute situacije kad kupite omiljenu haljinu i želite ju nositi dva dana za redom, ali ne želite da ljudi misle da nemate što odjenuti ili pak niste stigli oprati omiljenu majicu i traperice pa se morate izvlačiti već iznošenim outfitom.

U skladu s godišnjim dobom potrebno je znati i kombinirati nakit. Nakit je broj jedan dodatak svake modno osviještene osobe, ali kako odabrati primamljiv nakit kad su u pitanju ljetne vrućine i vrući outfiti.

Vjerovali ili ne, postoje i pravila kako dobro odabrati nakit, no svaki dizajner piše svoja pravila tako da ćemo se u ovom članku osvrnuti na savjete. Što odabrati od ljetnog nakita kako biste postali kraljica modnih dodataka i glavna trendseterica ovo ljeto?

Narukvice su najuočljiviji tip nakita. Primijetit će ih osoba s kojom se rukujete, osoba kojoj nešto objašnjavate rukama ili pak kolega kojem ste upravo pružili kavu. Kako god ruke su uvijek u prvom planu, uvijek su u pokretu. Ove sezone posebice se nose zlatne narukvice koje će svjetlucati pod zrakama sunca, bilo da se radi o jednostavnim narukvicama s privjeskom ili narukvicama od zlatnih perla. Zlatno se ne preporuča za plažu i morsku sol, tada nastupaju pletene narukvice od konca. Slatke su, jednostavne i upečatljive.

Za ogrlicu se odlučite kada su u pitanju ljetni večernji izlasci i druženja, tada sigurno nećete pogriješiti s nešto glomaznijim ogrlicama koje su pune detalja. Zlatno je za večernje izlaske opet na prvom mjestu. Ako se odlučite za lakšu dnevnu varijantu onda lagani nakit ljetnih boja poput plave sa sitnim drvenim perlama odličan je odabir.

Izvor: beseenbepopular.com
Izvor: beseenbepopular.com

Naušnice su rezervirane za one hrabrije, s obzirom na to da je ljeti dosta teško nositi bilo kakav teret koji vam leprša oko glave. Ako ste pak ljubitelj većih naušnica za ljetne šetnje preporučaju se naušnice ljetnih boja i uzoraka pa tako nešto veće naušnice u obliku cvijeća i lišća su vrlo slatka opcija.

Izvor: beseenbepopular.com
Izvor: beseenbepopular.com

Nakit za kosu i glavu vrlo je aktualan i možete ga sve više zamijetiti na djevojkama i ženama i to posebice uz plažu. Nakit za glavu je jednostavan i lagan za nositi pa je tako odlična alternativa za ljetni nakit. Ne smeta i uočljiv je. Ako niste tip za ljetni nakit onda svakako probajte s nakitom za kosu.

Izvor: beseenbepopular.com

Igrajte se ovo ljeto s bojama i materijalima nakita, uz sunce i šarene boje grada na koju god kombinaciju i nakit da se odlučite teško da ćete pogriješiti.

Tekst: Dunja i Maja Mutavdžija, beseenbepopular.com

zatvori