Srijeda, 27. ožujka 2024.

Maja Hleb: Koprivničanci uredno plaćaju parkiranje i nemamo puno posla s neplaćenim kartama

Prošlo je više od dva tjedna otkako je Komunalac preuzeo brigu o naplati parkirališta po Koprivnici, a djelatnici Komunalca uspješno su se uhvatili u koštac s novom djelatnošću. Tako kaže predsjednica Uprave Maja Hleb koja se Dravi.info pohvalila da je velik broj radnika zainteresiran za obavljanje tog posla.

Za sada su kupili brojač kovanica i tri prijenosna uređaja za kontrolu naplate parkinga, a u planu im je nabaviti barem još toliko.

— Morali smo kupovati nove uređaje tako da se kolege još uvijek “uče i muče”. Za sada smo kupili tri uređaja, ali naručili smo ih još. Voljela bih da cijelo poslovanje malo moderniziramo. Kupili smo i brojač kovanica, što do sada nismo imali, i tako, pomalo se uhodavamo.

Hleb je pohvalila i vozače koji, kako kaže, redovno plaćaju parkiranje pa nemaju puno posla s neplaćenim kartama.

Podsjetimo, za građane se preuzimanjem naplate parkirališta od strane Komunalca nije promijenilo ništa. Ostala je ista cijena, isti automati i ista parkirna mjesta pod naplatom.
A osim što će paziti na to jesu li građani uredno platili karte za parkiranje svojih vozila, Komunalac će se pozabaviti i uređenjem parkirališta, najavila je Hleb početkom mjeseca.

zatvori