Srijeda, 24. travnja 2024.

Prijavite se na Ljetne bazezancije uz aquatrack senzaciju

Gradski bazeni Cerine organiziraju već poznate Ljetne bazezancije, za djecu u dobi od 6 do 15 godina, plivače i poluplivače.

Ljetne bazezancije ove će se godine održati od 28. do 30. kolovoza, prva grupa u terminu od 10 do 13 sati, a druga od 13:30 do 16:30.

Kao i uvijek tu je nezaobilazna atrakcija, aquatrack poligoni koji će biti postavljeni i na plivačkom bazenu za plivače i u rekreacijskom bazenu za poluplivače.

Aquatrack poligon dolazi nam ovaj puta s još više atraktivnih elemenata, a to su mostovi, stijene, penjalice, klackalice na vodi, tobogani, kayak polo i još niz drugih, ukupno 40-ak metara malog i velikog poligona na plivačkom i rekreacijskom bazenu na kojem će mališani testirati svoje vještine, spretnost, brzinu i snalažljivost.

Zadnji dan igara pobjednicima će biti uručene medalje. Oni najbolji osvojit će i vrijedne nagrade partnera ovog projekta: Podravke i Wibita dok će svi sudionici dobiti poklon paket iznenađenja.

Djeca će iskusiti neviđenu zabavu u nizu različitih natjecanja, imat će priliku dokazati se u različitim igrama te što je najvažnije djeca će se kroz igru i razonodu poticati na bavljenje sportom i vježbanjem kao i na zabavu i druženje sa vršnjacima.

Zato pozivamo sve klince i klinceze na Ljetne bazezancije, prijave traju do 24.08.2017. Svoju prijavnicu možete podići na recepciji bazena ili ju preuzeti na stranici.

Ne propustite ludu zabavu i iskoristite svoje praznike na najbolji mogući način!

>> Prijavnicu za Bazezancije možete preuzeti na stranicama Komunalca.

Izvor: Komunalac.
Izvor: Komunalac.
Izvor: Komunalac.
Izvor: Komunalac.
Izvor: Komunalac.
Izvor: Komunalac.
zatvori