Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Iz agencije NIBA TOURS poručuju: U ljetu je spas, a za Gardaland zadnji je čas

Ako ste avanturističkog duha, željni testiranja vlastite hrabrost i u potrazi za dobrim provodom, tada je zabavni park Gardaland pravo mjesto za vas.

Park je smješten u mjestu Castelnuovo del Garda u Italiji, nedaleko od jezera Garda te se prostire na površini od većoj od 500 m². Može se pohvaliti trima velikim toboganima poznatima pod nazivima Blue Tornado, Magic Mountain i Mammut te s 56 raznih atrakcija za mlađe i starije.

Zabava u parku obično se dijeli na tri cjeline – kraljevstvo fantazije s atrakcijama namijenjenima mlađoj djeci, atrakcije koje uključuju apsolutno sve rekvizite za podizanje adrenalina te pustolovne atrakcije koje uz dozu adrenalina uvijek imaju i neku posebnu priču iz pojedinog dijela svijeta kao što je Afrika, Bliski istok ili Amazona.

Niba Tours vodi vas u subotu 8.7. na jednodnevni izlet u Gardaland. Polazak je planiran iz Virovitice s autobusnog kolodvora u ranim jutarnjim satima. Slijedi avantura u zabavnom parku uz smijeh, zabavu i nezaboravne doživljaje uz mnogobrojne atrakcije koje zabavni park nudi.

Cijena aranžmana iznosi 325 kuna. Cijena ulaznice za odrasle iznosi 28 eura, a djeca do metar visine ulaze gratis. Program putovanja potražite na internetskim stranicama turističke agencije NIBA Tours.

zatvori