Petak, 26. travnja 2024.
Home Sport Ostali sportovi BALKANSKO PRVENSTVO Fran Tisaj odličan u Bugarskoj

BALKANSKO PRVENSTVO Fran Tisaj odličan u Bugarskoj

0
BALKANSKO PRVENSTVO Fran Tisaj odličan u Bugarskoj
IZVOR: FB Hrvoje Tisaj
Koprivnički triatlonac Fran Tisaj prošlog se vikenda natjecao na Balkanskom prvenstvu u triatlonu održanom u Bugarskoj gdje je osvojio drugo mjesto u kategoriji mlađih juniora te deveto mjesto u kategoriji juniora.

Zapažen rezultat na prvenstvu Koprivničancu će sigurno biti veliki motiv za buduće treninge i natjecanja. — Zadovoljan sam nastupom na natjecanju u Bugarskoj jer mi je ukazalo na kojim disciplinama moram poraditi — rekao je Fran Dravi.info.

Mladom triatloncu slijedi kratak odmor nakon kojeg će krenuti s pripremama za drugi dio sezone. — U nastavku sezone čekaju me još tri nastupa na Državnom prvenstvu i to u sprint i supersprint akvatlonu i u sprint duatlonu te dva nastupa na europskim juniorskim kupovima u Rumunjskoj i u Hrvatskoj. Što se tiče očekivanja, za državna natjecanja su velika i očekujem što bolji plasman, dok na europskim kupovima ne očekujem prevelike rezultate jer sam prva godina u juniorskoj kategoriji i te trke će mi pomoći u skupljanju iskustva za iduća natjecanja — zaključio je Tisaj.

Još jednom je Tisaj pokazao sav svoj talent te nam je dokazao da od njega u budućnosti možemo očekivati još odličnih rezultata.

IZVOR: FB Hrvoje Tisaj
IZVOR: FB Hrvoje Tisaj
IZVOR: FB Hrvoje Tisaj
zatvori