Utorak, 26. ožujka 2024.

‘ŽUPANIJSKA LIGA PRVAKA’ Miklinovec brani naslov protiv Koprivnice, Tehničara i Borca

Nogometni klub Miklinovec idućeg će mjeseca biti domaćin 26. Memorijalnog turnira koji će se igrati u čast i sjećanje na sportaše koji su život izgubili u Domovinskom ratu – Damira Jakupića i Zvonimira Kardoša. Bit će to pripremni turnir za nadolazeću sezonu, a imena klubova koji će sudjelovati su zaista impresivna.

Osim domaćina, novopečenog prvoligaša, koji je prošle godine obranio domaći teren i osvojio naslov ispred Rudara iz Glogovca, bregovske Mladosti i kunovečkog Bratstva, ove će godine u Miklinovcu igrati trećeligaš Koprivnica, međužupanijski ligaš Tehničar iz Cvetkovca i ponajbolji klub Prve županijske nogometne lige Borac iz Imbriovca.

Memorijalni turnir “Jakupić-Kardoš” će se igrati 29. i 30. srpnja (subota i nedjelja), a parovi polufinala bit će izvučeni prije nego što krene natjecanje. Prva polufinalna utakmica na rasporedu je u subotu u 16.00h, dok će se druga igrati s početkom u 18.30. Nedjelja nam pak nosi borbu za odličja. Utakmica za treće mjesto igrat će se u 16 sati, a finale je na rasporedu u 18.30. Nakon turnira najboljima će biti podijeljeni pehari i nagrade.

zatvori