Utorak, 16. travnja 2024.

Zaboravili ste knjigu vratiti na vrijeme? Evo kad to možete učiniti bez da platite zakasninu

Tijekom ovog tjedna Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica ponovno je pripremila raznovrsni program.

Nakon jučerašnje Pričaonice za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje, sutra će se održati radionica za djecu osnovnoškolske dobi “Digitalni laboratorij” u kojoj će moći naučiti o micro: bitovima, alatima web 2.0 i korisne web stranice. radionica će se održati u Dječjem odjelu s početkom u 13.00 sati.

Ovog petka, 16. lipnja kao i subote, 17. lipnja svi korisnici koji su zaboravili na vrijeme vratiti knjige mogu to učiniti bez naplate zakasnine jer će se u svim korisničkim odjelima provodit akcija “Dan(i) bez zakasnine”.

Pričaonica za bebe i malu djecu do tri godine održat će se u subotu, 17. lipnja u Gradskom parku. Održat će se u dva termina: za djecu od šest mjeseci do dvije god. u 9:30 sati,
za djecu od dvije do tri godine u 10:30 sati. Voditeljice Marija Sesvečan i Gordana Bonta provest će djecu parkom uz prigodne brojalice, pjesme i priče jer će naglasak biti na važnosti boravka na svježem zraku i provođenju tjelesnih aktivnosti za pravilan razvoj djeteta od najranije dobi, a knjižničarka Danijela Petrić predstavit će priručnike i slikovnice na tu temu.

U slučaju lošeg vremena pričaonica će se održati u Knjižnici u tri termina: za djecu od šest do 18 mjeseci od 9:30 do 10:15 sati, za djecu od 18 mjeseci do dvije godine od 10:30 do 11:15, a za dvije do tri godine od 11:30 do 12:15 sati.

zatvori