Utorak, 23. travnja 2024.

VOZAČI, POZOR Koprivnička policija noćas ima posebnu vikend-akciju

Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke stigla nam je najava pojačanih aktivnosti na prometnicama tijekom ovog vikenda.

Naime, kako bi se smanjio broj mladih vozača i broj vozača koji pod utjecajem alkohola sudjeluju u prometu i time dovode u opasnost sebe i ostale sudionike, te podigla razina stanja sigurnosti u cestovnom prometu, Postaja prometne policije Koprivnica večeras će, u noći sa subote na nedjelju, provesti preventivno-represivna akciju usmjerenu na nadzora alkoholiziranosti vozača i vozača motocikala i mopeda.

Dodajmo tomu i da na Šoderici traje moto skup i da će se danas, od 16 do 18 sati održati defile sudionika na relaciji Šoderica – Peteranec – Koprivnica – Peteranska cesta – Ul. M. P. Miškine – Trg bana J. Jelačića – Zrinski trg (gdje će se zadržati oko 45 minuta) – Florijanski trg – Ulica A. Starčevića – Ul. I. Česmičkog – Ul. Danica – Đelekovec – Šoderica. U pratnju sudionika defilea bit će policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke.

– Molimo sudionike moto-skupa, ali i ostale sudionike u prometu, da poštuju prometne znakove koje će davati policijski službenici koji će osiguravati defile motorista kao i pristupne pravce mjestu moto-skupa – poručili su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

zatvori