Petak, 19. travnja 2024.

VIDEO Slaven Belupo pogotkom Šarlije pobijedio Ferencvaros, Kopić uigrava novi sustav

Nogometaši Slaven Belupa upisali su pobjedu u prvom prijateljskom susretu pred početak nove sezone. U dvoboju igranom u Kaposvaru koprivnički prvoligaš svladao je Ferencvaros s 1:0.

Jedini pogodak za Farmaceute postigao je Zvonimir Šarlija u 73. minuti kada je na asistenciju Nikole Katića zatresao mrežu iz neposredne blizine. Trener Slavena Željko Kopić u Mađarsku je poveo 24 igrača, a većina ih je dobila priliku da zaigra.

Zanimljivo je da su Farmaceuti zaigrali od početka utakmice u sustavu 3-4-3. Da li je to bila taktika samo za današnju utakmicu ili Kopić sprema novi sustav za novu sezonu, vrijeme će pokazati.

Nakon pobjede protiv momčadi koja je prošle godine završila četvrta u mađarskoj ligi Slavenaši se vraćaju u Koprivnicu gdje će trenirati do 24. lipnja kada odlaze na desetodnevne pripreme u Sloveniju na Roglu.

SASTAV SLAVEN BELUPA: Marković – Međimorec, Jovičić, Musa – Purić, Bistrović, Katić, Goda – Rebernik, Ivanovski, Barić. Još su igrali: Blažević, Bartulović, Tatar, Arap, Telushi, Šarlija, Hlevnjak, Kendeš, Bogojević. Trener: Željko Kopić.

zatvori