Četvrtak, 25. travnja 2024.
Home Aktualno VIDEO Potresnim spotom pokazali kakve mogu biti posljedice prebrze ili pijane vožnje

VIDEO Potresnim spotom pokazali kakve mogu biti posljedice prebrze ili pijane vožnje

0
VIDEO Potresnim spotom pokazali kakve mogu biti posljedice prebrze ili pijane vožnje
Udruga osoba s invaliditetom ‘Bolje sutra’ grada Koprivnice završila je s provedbom projekta ‘SuPER sigurni u prometu’, odobrenog na natječaju Ministarstva unutarnjih poslova.

Cilj mu je bio educirati mlade vozače o pravilnom ponašanju u prometu, ali i podići svijest o potrebi zaštite mladih vozača od stradavanja.

Konkretnije, radionicama, okruglim stolovima, parlaonicama, info točkama i radio emisijama u proteklih godinu dana pokušali su povećati informiranost javnosti o potrebi zaštite mladih u prometu, osigurati bolje uvjete za vožnju te spriječiti nastanak invaliditeta kod mladih.

— Dobili smo dobru i jasnu poruku da mladi razmišljaju o problemima s kojima se susreću u prometu. Naravno, i oni će ubuduće raditi na jačanju svoje prometne kulture — rekao je voditelj projekta Robert Šarec.

Udruga Bolje sutra projekt je provodila u partnerstvu s Koprivničko-križevačkom županijom, koprivničkom IPA-om i Udrugom Roma “Korak po korak”, a osim rezultata na današnjoj konferenciji za medije pokazali su spot kojeg su snimili u sklopu projekta i kojeg misle koristiti u edukativne svrhe i u budućnosti.

zatvori