Srijeda, 17. travnja 2024.
Home Aktualno VIDEO Evo što se događalo iz kulisa i kako su se Tragovi zabavljali na snimanju svog prvog spota

VIDEO Evo što se događalo iz kulisa i kako su se Tragovi zabavljali na snimanju svog prvog spota

0
VIDEO Evo što se događalo iz kulisa i kako su se Tragovi zabavljali na snimanju svog prvog spota
Foto: Petar Begović.
Na YouTube kanalu Tragova osvanuo je zabavan video u kojem je u nekoliko minuta sažeto kako je nastajao spot za njihov prvi singl ‘Sve na ljubav miriše’.

Dečki iz ovog sve popularnijeg benda spot su snimali na tri lokacije. Prvi dio u koprivničkom Domu mladih gdje su imali i veliku pomoć svoje vjerne publike. Iako su pripreme i snimanja trajali do dugo u noć, dobre atmosfere, kako vidimo, nije nedostajalo.

U drugom dijelu glumio je Denis Dumančić, s kojim su dečki i snimili svoj prvi singl, dok su za treći dio Tragovi otputovali u Austriju.

U Grazu su proveli dva dana i bilo im je to, kažu, najuzbudljivije iskustvo. – Tamo smo proveli dva dana kako bismo uspjeli odraditi sve što smo zamislili. Naš snimatelj Dario uporno je inzistirao je na mnogobrojnim ponavljanjima kako bi uhvatio savršen moment i kadar, a pauze smo provodili degustirajući vrhunske pive – prisjećaju se.

Za sam spot je inače zaslužan Dario Lepoglavec, a za video ‘Behind the scenes’ Stjepan Dolenec.

A da je pjesma uistinu pronašla put do slušatelja, pokazuje i činjenica da su dečki iz Tragova, uz pomoć Denisa Dumančića, sa svojim prvim singlom završili na petom mjestu CMC TOP 30 liste.

Kako su izgledale pripreme za snimanje spota, koliko su dečki i cure koji su radili na njemu griješili i koliko su puta ponavljali ne bi li dobili željeno, najbolje da se pogledate sami.

zatvori