Subota, 20. travnja 2024.

Doznali smo tko će voditi Srednju školu Koprivnica nakon što je Ksenija Ostriž izabrana za dogradonačelnicu

Nakon drugog kruga lokalnih izbora, ravnateljica Srednje škole Koprivnica Ksenija Ostriž izabrana je za zamjenicu gradonačelnika Koprivnice Mišela Jakšića.

Dravi.info je potvrdila da će svoju dužnost u Gradskoj upravi obavljati volonterski do kraja srpnja i tijekom cijelog tog vremena ostat će ravnateljicom Srednje škole. A što nakon toga?

Ksenija Ostriž. Snimio Marko Posavec.

— Nakon toga će Školski odbor potvrditi v. d. ravnatelja. Uobičajeno je da to bude moja zamjenica, budući da najbolje poznaje tehnologiju posla i sve stvari koje se trebaju napraviti, a u roku od 30 dana nakon toga škola je dužna raspisati natječaj na koji se, naravno, imaju pravo javiti svi zainteresirani kandidati — rekla je Dravi.info Ksenija Ostriž.

Zamjenica aktualne ravnateljice koja će od 1. kolovoza postati vršiteljica dužnosti ravnateljice Srednje škole ukoliko to povrdi Školski odbor je Manuela Gregurić, magistra ekonomskih znanosti koja je u Srednjoj školi počela raditi 1997. godine, godinu dana nakon ravnateljice Ostriž, i trenutno je nastavnica strukovnih predmeta nakon što je iskustvo stjecala u Carlsbergu i Belupu.

zatvori