Srijeda, 27. ožujka 2024.

SNJEŽANA PETIKA ‘Zahvaljujem svima na velikoj podršci, pokušat ćemo napraviti mali pomak i korak naprijed’

Rukometni klub Podravka predstavio je danas novu trenericu seniorske ekipe. O legendi kluba, kako je na samom početku rekla direktorica kluba Božica Palčić, najbolje govore njezini trofeji i rezultati.

Snježana Petika kvalitetno je radila, kažu u klubu, i u školi rukometa pa je sve to rezultiralo jednoglasnom odlukom Nadzornog odbora o njezinom preuzimanju trenerske palice.

– Zahvalila bih prvo na podršci koju dobivam unazad par dana, Upravi što su mi ukazali povjerenje, a posebno Božici na lijepim riječima. Nadam se da ćemo odličnu suradnju iz igračkih dana prenijeti i u rad u klubu. Trudit ću se i radit ćemo, nadam se da ćemo ponoviti rezultate od prošlih godina i pokušati napraviti mali pomak i korak naprijed- najavila je Petika.

Snimila Nela Carek.

To što je s većinom cura već radila i što imaju uspostavljen određeni kontakt, Petika smatra kao najvećom prednošću. A kad pričamo o nedostacima?

– Vrlo smo mlada ekipa, mada to može biti i prednost. Još uvijek se mogu oblikovati i mijenjati. Spoj smo mladosti i iskustva jer ima par iskusnijih cura za koje se nadam da će preuzeti određenu odgovornost – kaže.

Spomenimo još da Goran Trajkovski ostaje trener vratarkama.

zatvori