Četvrtak, 25. travnja 2024.

POČINJEMO Danas je dan velikog povratka Ljetne lige!

Pan Ljetna liga Koprivnica, malonogometno natjecanje koje organizira Koprivnička udruga za rekreativni sport (KURS) pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice te medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info, počinje večeras.

Turnir će se igrati na malonogometnom terenu s umjetnom travom na Gradskom stadionu u Koprivnici.

Program večeras od 19 sati otvaraju iskusni veterani iz momčadi Mavik/Mesnice Martinjak te znatno mlađa momčad NK Borac. Potom se od 19.40 sati sastaju ekipe Klikaj.hr i Između, a od 20.20 na rasporedu je ogled MNK Klub 75 iz Kotoribe i Pekare Mlinček Križevci.

Revijalnu utakmicu od 21 sat odigrat će Grad Koprivnica i momčad novinara. Od 21.40 na teren izlaze Robin market 0-24 i CB Sportska Drnje, dok program prvog dana zatvaraju Šimunić promet/Restoran Zrinski i PAN Team.

Veliku potporu ponovnom pokretanju ljetnog malonogometnog turnira dao je Grad Koprivnica uz glavnog sponzora Pan, te koprivnički Komunalac i ostale sponzore. Nagrada za prvo mjesto iznosi 20.000 kn, za drugo 8.000 kn, za treće 4.000 kn te za četvrto mjesto 1.000 kn. Uz to, predviđene su i posebne nagrade za najboljeg igrača, strijelca i vratara turnira.

Nakon natjecanja po skupinama, ždrijebom će se odrediti parovi osmine finala. U osmini finala sastat će se prvoplasirane momčadi sa četvrtoplasiranima, te drugoplasirane s trećeplasiranima. Prije finala međusobno se ne mogu susresti dvije prvoplasirane momčadi iz iste skupine, a prvoplasirane momčadi iz skupina ne mogu se sastati prije polufinala.

Utakmice će se igrati petkom, subotom, utorkom i srijedom. Završetak turnira je 8. srpnja 2017. godine.

Očekuje se velik odaziv gledatelja koje će dočekati bogata ponuda hrane i osvježavajućih pića. Posebno za ovu priliku, na istočnoj strani malonogometnog terena postavljena je i montažna tribina kako bi se posjetiteljima pružila potrebna udobnost za praćenje natjecanja.
Osim toga, malo pomoćno igralište na Gradskom stadionu bit će u dogovoru sa Slavenom Belupom otvoreno za dječake i djevojčice koji na ligu mogu doći s loptama te se zabavljati dok veliki dečki igraju svoje utakmice.

S obzirom na to da se utakmice igraju na otvorenom, postoji i mogućnost lošeg vremena, odnosno pljuskova i grmljavine. Ako neće biti uvjeta za odigravanje utakmica, iste će se odgađati za sljedeći slobodan dan, a organizatori će o svemu na vrijeme obavještavati sudionike i gledatelje preko službene Facebook stranice ‘Pan Ljetna liga Koprivnica’ te putem objava naših medijskih pokrovitelja.

RASPORED

Petak, 23. lipnja

19.00 Mavik/Mesnice Martinjak – NK Borac
19.40 Klikaj.hr – Između
20.20 MNK Klub 75 – Pekara Mlinček Križevci
21.00 Revijalna utakmica: Grad Koprivnica – Novinari
21.40 Robin market 0-24 – CB Sportska Drnje
22.20 Šimunić promet/Restoran Zrinski – PAN Team

Subota, 24. lipnja

19.00 Između – CB Active
19.40 MOD Gradnja – Vinarija Divjačko
20.20 Mavik/Mesnice Martinjak – SB Mala čuča
21.00 Šimunić promet/Restoran Zrinski – CB Sportska Drnje
21.40 Etiketići – Aquaterra
22.20 Robin market 0-24 – Pan Team

SKUPINA A: Mavik/Mesnica Martinjak, NK Borac, Caffe bar Mala čuča, MNK Klub 75, Pekara Mlinček Križevci.
SKUPINA B: Robin market 0-24, Šimunić promet/Restoran Zrinski, NK Romantičari, Caffe bar Sportska Drnje, Pan team.
SKUPINA C: Klikaj.hr, MOD gradnja, Vinarija Divjačko, Između, Caffe bar Active.
SKUPINA D: Etiketići, Caffe bar Loop/Superprint, Jelena trade, Aquaterra.

zatvori