Utorak, 23. travnja 2024.

PRIJELAZNI ROK Bivši reprezentativac Srbije i veznjak Splita stigao u Slaven Belupo

Miloš Vidović novi je igrač Slaven Belupa. Dvadesetsedmogodišnji vezni igrač prošle sezone bio je prvotimac Splita, a do sada je u karijeri, osim naravno za Split, igrao za Radnički iz Kragujevca i Olimpic iz Sarajeva, a upisao je i šest nastupa u mlađim kategorijama Srbije u kojima je postigao jedan pogodak.

Rođeni Kragujevčanin može igrati na poziciji srednjeg i zadnjeg veznog. Ukupno je u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi odigrao 85 utakmica pritom postigavši dva pogotka i upisavši šest asistencija. Ipak, ne treba previše gledati statističke podatke jer je Vidović više orijentiran prema obrambenim zadacima u veznom redu.

S obzirom na brojne odlaske iz Slaven Belupa igrača koji su igrali u središnjici terena poput Christensena, Burića i Gregurine i s obzirom na to da se ne zna što će biti s Bouadlom koji je odletio u Francusku i nema se namjere vratiti u klub, dolazak Vidovića nameće se kao logičan. Dapače, sigurni smo da to nije posljednji vezni igrač koji će ovog ljeta pristupiti Farmaceutima.

zatvori