Petak, 19. travnja 2024.

Koprivnički mališani mogu i ovog ljeta besplatno učiti engleski jezik

Udruga mladih Koprivnice i Klub Hello započeli su danas s američkim jezičnim igraonicama koje se održavaju u suradnji s organizacijom Learning Enterprises.

Program je namijenjen djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta, a vodit će ih američki studenti, rekao nam je predsjednik Udruge mladih Gordan Knežević.

– Naš gost, odnosno u ovom slučaju domaćin, djeci je Amerikanac koji nažalost ili na sreću ne zna baš puno puno hrvatskog jezika tako da oni međusobno komuniciraju na engleskom jeziku. Na taj način je ustvari igraonica i zamišljena, da oni komuniciraju na engleskom i na taj način uče engleski jezik.

Igraonice će trajati do 4. kolovoza, a održavat će se svakim radnim danom od 10 do 13 sati u Klubu Hello. Djeca se dijele u dvije grupe pa će tako mlađi dolaziti u 10 sati, a stariji u 11:30. Program je svakodnevno otvoren za nove polaznike.

– Djeca se ne trebaju bojati da su nešto propustila, svaki dan je nešto drugo na programu. To su uglavnom zabavne igrice, ništa teško te je sve prilagođeno dobi djeteta.

Bitno je naglasiti da je program besplatan.

zatvori