Četvrtak, 18. travnja 2024.

Restoran Kalimero uzima ljetnu stanku i kolektivni godišnji odmor, ali samo kako bi vam ponudio još više toga!

U ponedjeljak počinje preuređenje restorana Kalimero koji će zbog toga biti zatvoren za sve goste.

Nakon nekoliko godina već poznatog toplog i ugodnog prostora, cjelokupni interijer unutrašnjosti dobit će novu i svježu notu obiteljskog restorana.

— Redizajn prostora smjestit će i nekoliko stolova više nego do sada, kada je prosječan kapacitet omogućio smještaj za 70 ljudi. Naglasak na serviranje vaših omiljenih jela naše neodoljive kuhinje dobiva novo ruho, a okruženje u kojem ćete se ugodno smjestiti, dobiva moderne i čiste linije, umjereno ambijentalno osvjetljenje i potpuno nove detalje koji će biti primijećeni i prilikom dolaska vaših omiljenih jela na stol. Dizajnerski i upečatljivi tanjuri svakom će jelu donijeti priču njegovog okusa, dok će i naša zlatna ekipa biti opremljena novim odjevnim detaljima — poručili su iz poznatog koprivničkog restorana za čiji redizajn će biti zadužena poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec.

Koloritni interijer u kojem će dominirati opuštenost i rustikalni stil otkrit će kroz mjesec dana, a sve novosti bit će objavljene na internetskoj stranici, Facebook i Instagram profilu.

zatvori