Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO Mladi Slavenaši srebrni na jakom međunarodnom turniru “Kustošija 2017.”

Mladi nogometaši Slaven Belupa, generacija U-9, osvojila je drugo mjesto i srebrnu medalju na jakom Međunarodnom turniru “Kustošija 2017.” na kojem su, između ostalih, igrali i Dinamo, Rijeka, Lokomotiva i slovenski Maribor.

Pod vodstvom trenera Josipa Teteca Farmaceuti su u grupi svladali Prečko s 3:1 i HAŠK s 3:0, dok su s Flamurtarijem odigrali neriješeno 2:2. U utakmicama na ispadanje Slavenaši su u šesnaestini finala bili bolji od Sloge s 1:0, u osmini finala od Intera s 3:1, u četvrtini finala od HAŠK-a s uvjerljivih 5:0, a u polufinalu su svladali Bubamaru nakon boljeg izvođenje kaznenih udaraca.

Na korak do zlatne medalje i pehara za prvo mjesto mlade Farmaceute zaustavio je zagrebački Dinamo. Unatoč porazu u finalu mlade snage koprivničkog prvoligaša itekako su zaslužile pljesak odlično drugo mjesto na vrlo jakom turniru.

Sastav Slaven Belupa: Podhraški, Lokotar, I. Lovrek, A. Lovrek, Cikač, Geci, Volf, Šijak, Šimunović, Šimunija, Mađerek, Šarić, Petrić, Solić. Trener: Josip Tetec.

zatvori