Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO U Domu za starije prigodnim programom obilježili čak tri obljetnice

Korisnici koprivničkog Doma za starije i nemoćne osobe danas su pripremili prigodan program povodom Dana antifašističke borbe, Dana državnosti te obljetnice ulaska Hrvatske u Europsku uniju.
Vesna Križan. Snimio Marko Posavec.

— Program smo pripremili zahvaljujući našem zboru i recitatoricama, a pripomogla nam je naravno naša Ana Pleskalt — rekla nam je ravnateljica Doma Vesna Križan. — Upravo u našem Domu su mnogi sudionici ti slavnih događanja pa tako odajemo počast svim našim sugrađanima i svima koji su sudjelovali u stvaranju hrvatske države. Na ovaj način im zahvaljujemo i mislim da je potrebno da na ovaj način slavimo.

Ratimir Ljubić. Snimio Marko Posavec.

Svečanoj akademiji prisustvovao je i zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ratimir Ljubić. — I na svojoj staroj dužnosti sam se radovao kad sam dolazio u Dom za starije i nemoćne i tako je i sada. Članovi Doma su izuzetno aktivni, jako puno i kvalitetno rade, a da ne pričamo koliko korisnici imaju različitog sadržaja što je uistinu za svaku pohvalu.

Potvrđuje to i najava ljetnih događanja ravnateljice Križan. Štićenici Doma će, osim svakodnevnih aktivnosti, pripremati i, između ostalog, program za Dan domovinske zahvalnosti, a njih pedesetak će u rujnu na ljetovanje u Umag.

zatvori