Srijeda, 24. travnja 2024.

DOJMOVI NAKON MOTORIJADE Hladna noć, ali velik odaziv: ‘Neki su registrirali motor samo da dođu!’

Koprivnički motoristi organizirali su proteklog vikenda jubilarnu dvadesetu motorijadu, odnosno Roosters Moto Meeting na jezeru Šoderica.

Kako nam je rekao jedan od organizatora iz Moto kluba Roosters Živorad Ostojić, motoristi su svoje odradili bez greške: — Ovogodišnji koncert i motorijada su prošli dobro, bez ikakvih posljedica, ali vrijeme nam je definitivno pokvarilo cjelokupnu sliku; u noći je bilo prehladno. Ljudi je bilo jako puno i bili su zadovoljni koliko čujem, a došao nam je i neočekivan broj motorista – iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske… Neki su čak samo za tu prigodu registrirali motocikl da u parovima dođu na koncert koji je za motoriste bio besplatan.

>> POLICIJA O MOTORIJADI: Sve pohvale Roostersima i njihovim gostima!

Ostojić kaže da je ovogodišnja motorijada privukla između 2.500 i 3.000 ljudi, a veliki dio njih došao je zbog koncerta Bajage i Instruktora.

A kao što to i priliči, i ova je motorijada imala humanitarni karakter. Dio prihoda donirat će koprivničkoj Općoj bolnici “Dr. Tomislav Bardek”, a koliko će to točno biti znat će za koji dan nakon što podvuku crtu pod ovogodišnju motorijadu.

Također doznajemo da nakon dvadeset uspješno organiziranih motorijada, “stara garda” prepušta organizaciju mlađim članovima kluba.

zatvori