Petak, 29. ožujka 2024.

DARUJMO KRVOTVORNE MATIČNE STANICE Nikola Pokrivač: ‘Tim činom možete pomoći meni, ali i svim oboljelima’

Radio Drava i informativni portal Drava.info pozivaju Vas da se odazovete na akciju Zaklade Ana Rukavina u organizaciji koprivničkog Crvenog križa, portala Klikaj.hr i NK Slaven Belupa.

Ako ste zdrava osoba od 18 do 40 godina upišite se u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica i tako pomognite oboljelima.

Akcija će se u Koprivnici održati u klupskim prostorijama NK Slaven Belupa 6. srpnja od 16 do 18 sati, a potaknuta je nedavnim saznanjem da je Farmaceut Nikola Pokrivač obolio od Hodgkinovog limfoma kojemu je za liječenje potrebna transplantacija koštane srži. Naravno, donacijom bi pomogli svim oboljelima. 

– Ovim putem htio bih sve koji su u mogućnosti pozvati na akciju vađenja matičnih stanica. Tim činom možete pomoći meni, ali i svim ostalima oboljelima od ove bolesti. Htio bih se zahvaliti svim Koprivničankama i Koprivničancima unaprijed, zato što će učiniti dobro djelo – rekao je za Dravu.info Nikola Pokrivač.

Pokažimo još jednom da Koprivničanke i Koprivničanci imaju veliko srce i odazovimo se ovoj akciji kako bi pomogli onima kojima je najpotrebnije.

zatvori