Utorak, 23. travnja 2024.
Home Sport Ostali sportovi VELIKI USPJEH MLADIH HRVAČA Filip Verčević i Valent Delimar nastupili na Europskom prvenstvu

VELIKI USPJEH MLADIH HRVAČA Filip Verčević i Valent Delimar nastupili na Europskom prvenstvu

0
VELIKI USPJEH MLADIH HRVAČA Filip Verčević i Valent Delimar nastupili na Europskom prvenstvu
Ustupio HK Podravka.
Hrvači Podravke Filip Verčević i Valent Delimar proteklog su vikenda nastupili na Prvenstvu Europe održanom u Beogradu. U uzrastu starijih dječaka Filip je, u kategoriji do 53 kilograma, osvojio sedmo mjesto, dok je Valent, u kategoriji do 47 kilograma, svoj nastup okončao u prvom kolu natjecanja.

– Bez obzira što je izostala medalja, treba napomenuti kako su obojica hrvača Podravke pokazala borbenost i zavidnu hrvačku kvalitetu, a sam nastup i ogromno iskustvo koje su stekli na ovom natjecanju bit će od ogromne važnosti u nastavku njihovih karijera. Treba napomenuti da je ovo prvo organizirano i službeno Prvenstvo Europe za uzraste starijih dječaka u organizaciji UWW (United World Wrestling), svjetske hrvačke asocijacije, a Podravka je na ovom prvijencu imala svoja dva predstavnika – rekli su iz Hrvačkog kluba Podravka.

Sigurno smo, kako su rekli i iz kluba, da je sam nastup na ovako velikom prvenstvu veliki uspjeh za mlade Koprivničance kojima će ovaj turnir biti veliki podstrek za buduće treninge i buduća natjecanja.

zatvori