Petak, 19. travnja 2024.

Uspjela humanitarna akcija Udruge Puls: Djeca u invalidskim kolicima dobit će svoju ljuljačku

Podravkina Udruga volontera PULS ovaj vikend sudjelovala je na Danima travnjaka i Virovskoj prkačijadi. Posjetitelji su mogli odigrati nagradnu tombolu te na taj način pomoći u prikupljanju financijskih sredstava za kupnju ljuljačke za djecu s teškoćama u razvoju u sklopu humanitarne akcije “Ljuljanje bez granica”.

Ujedno, Dani travnjaka i Virovska prkačijada obilježili su i njen uspješan završetak jer je prikupljeno dovoljno financijskih sredstava za kupnju ljuljačke koja je u ovom trenu već u fazi izrade, a postavit će se na jednom od koprivničkih igrališta u dogovoru s koprivničkom udrugom osoba s invaliditetom “Bolje sutra”.

Ljuljačka je prilagođena djeci u invalidskim kolicima koja se sa svojim pomagalom mogu, bez fizičkog podizanja i pomoći drugih, dovesti na ljuljačku preko rampe i uživati u jednoj od omiljenih dječjih igara.

Podsjetimo, osim ovog vikenda, sredstva su prikupljana unutar Podravke na nekoliko događanja, na otvorenju novog interpretacijskog multimedijalnog centra Picokijade u Đurđevcu te na manifestaciji Ribolovci svome gradu u Koprivnici.

Udruga volontera Podravke – PULS ovim se putem zahvaljuje svim građanima koji su dobrovoljnim prilogom sudjelovali u akciji i na taj način pomogli da razveselimo mališane s teškoćama u razvoju i omogućimo im ljuljanje bez granica.

Ustupila Udruga volontera Podravke Puls.
zatvori