Četvrtak, 25. travnja 2024.

STIGLO JE LJETO Učinite nešto za sebe prije ljetovanja i uskakanja u haljine – posjetite Beauty centar Elixir

Polako nam je stiglo ljeto… Zadnji su trenuci da učinite nešto za sebe prije odlaska na ljetovanje ili uskakanja u haljine. Pripremili smo za Vas nekoliko opcija u borbi protiv celulita po savršenim cijenama.

Beauty centar Elixir uz brojne akcije koje nudi tokom cijele godine, prilikom kupnje kreme iz DERMALOGICA linije proizvoda daje 30% popusta na tretmane lica istoimenim proizvodima.

U atraktivnom i moderno uređenom interijeru možete se opustiti i uživati u brojnim vrhunskim tretmanima. Izdvajamo neke od njih: manikura, masaža, njega lica, uvijanje i bojanje trepavica, ugradnja trepavica, tretmani za sve tipove kože, tretman za vitalnost, tretman za hidrataciju, njega lica s anti-age djelovanjem…

U Beauty centru Elixir, uz klasičnu depilaciju voskom i šećernom pastom, riješite se dosadnih dlačica uz LYCON voskove – depilacija s vrhunskim voskom za depilaciju LYCON – precizna i gotovo bezbolna depilacija. Najomljeniji svjetski crème de la crème vosak. Omiljen među hollywoodskim zvijezdama kao što su Uma Thurman, Demi Moore, Victoria Beckham, Sienna Miller i mnogi drugi. Otklanja dlačice kratke i do 1 mm. Uglavnom se koristi za manje, osjetljivije zone kao što su lice, pazuh te intimna zona. Tijekom tretmana koriste se posebna Lycon ulja, čistači i emulzije za smirivanje i ugodu kože. Zahvaljujući metodi “ulje na kožu prije voska” vosak se ne lijepi za kožu nego samo zahvaća dlačicu te time ne oštećuje i ne povlači kožu nego samo čupa dlačicu s korijenom pa je i depilacija čak do 70% manje bolna. Nakon depilacije koža ostaje mekana, glatka, bez iritacija i jakog crvenila.

Otkrijte i vrhunsku njegu linije DERMALOGICA. Originalna vizija Dermalogice vrlo je jasna. To je linija proizvoda bez štetnih iritirajućih sastojaka – umjetnih boja i mirisa, denaturiranog alkohola, lanolina i mineralnih ulja.

Beauty centar Elixir nudi Face MappingTM – revolucionarni pristup analizi kože stvoren u The International Dermal Instituteu ekskluzivno za Dermalogicu. Nova tehnika analiziranja svakog dijela lica, što omogućuje jednostavnije određivanje proizvoda za njegu svakom klijentu.

Uzmite pauzu od obveza, dođite se opustiti i uljepšati uz tretmane koje nudimo. Široka paleta proizvoda i programa za njegu lica i tijela zadovoljit će sva Vaša očekivanja.

Posjetite nas na adresi Trg bana Josipa Jelačića 7A u Koprivnici radnim danom od 8 do 21 i subotom od 8 do 14 sati ili nas kontaktirajte na 048/210-100 i [email protected], a možete nas potražiti i na Facebooku: Beauty centar Elixir Koprivnica.

zatvori