Četvrtak, 18. travnja 2024.

PRVI CONCEPT STORE U GRADU U Bead ItOn-u od sad možete pronaći i druge kreativce

Zbog velikog interesa Koprivničanki i šire okolice za stvarima domaće proizvodnje odlučili smo im pružiti mogućnost da neke od njih mogu kupiti i u našem dućanu.

Kako se mi baziramo samo na ručnom radu željeli smo pronaći kreativke koje imaju isti princip rada, odnosno čija je proizvodnja potpuno na njima, bez industrijske pomoći. Zato je naš odabir pao upravo na tri brenda koja možete kupiti u našem dućanu – Mon Art torbe, Katarina Mamić i Ivana Jurić.

Snimio Marko Posavec.

Katarina Mamić za vas je pripremila casual majice, haljine i tunike koje će se savršeno prilagoditi dnevnim obavezama ili izlasku. Ivana Jurić nudi malo elegantnije haljine idealne za svadbe, maturalne večeri ili neku drugu svečanu prigodu, a sve to možete upotpuniti prekrasnim Mon Art torbama i Bead ItOn nakitom.

Snimio Marko Posavec.

Cilj nam je bio upravo to, da na jednom mjestu možete pronaći jedinstvene, unikatne i ručno rađene stvari kojima ćete definitivno plijeniti pažnju ovo proljeće. Mogu reći da je interes stvarno velik i da već sada imamo mnogo upita vezano za našu novu ponudu.

Snimio Marko Posavec.

Sretna sam što sam pružila mogućnost djevojkama iz našeg grada da bez čekanja kupe divne dizajnerske stvari te ih u prvom redu mogu opipati i doživjeti prije same kupnje.

Snimio Marko Posavec.

Uskoro slijedi još kreativnih i poznatih brendova, a ono što mi je cilj je pretvaranje svog kreativnog prostora u neki oblik concept store-a, prvog takvog u našem gradu.

Snimio Marko Posavec.

A osnovna namjena je naravno, upoznavanje naših sugrađana s divnim i kreativnim ljudima, dizajnerima i ono što je najbitnije mojim prijateljima, a uz to, moći će uživati u prekrasnoj raznolikosti i kreativnosti i napraviti odmak od uniformiranosti.

zatvori