Četvrtak, 28. ožujka 2024.

PRVA ŽNL Derbiji u Kalinovcu i Kloštru, Tomislav možda već ovog vikenda prvak

Pred nama je 24. kolo Prve županijske nogometne lige. Nakon velikog derbija u prošlom kolu, Tomislav iz Drnja je pobjegao na pet bodova prednosti ispred kloštranske Mladosti i tako došao na prag osvajanja naslova prvaka.

Drnjančani će u ovom kolu na teško gostovanje u Kalinovac, dok će Kloštrani na svom travnjaku biti favoriti protiv Osvita. Iako ćemo teško gledati takav rasplet, ukoliko Tomislav svlada Kalinovac, a Mladost ne pobijedi Osvit, Drnjančani će već ovog vikenda slaviti naslov prvaka.

Trećeplasirani Borac nove bodove tražit će na gostovanju u Peterancu kod Panonije, a već optisani Fugaplast, koji je porazom u prošlom kolu izgubio svaku nadu u ostanak u ligi, na svom će travnjaku ugostiti novigradsku Dravu. Osmoplasirana Mladost će u Molvama igrati protiv ivanečke Sloge.

Susret dviju momčadi iz donjeg dijela ljestvice igrat će se u Kunovcu gdje će Bratstvo snage odmjeriti sa Tomislavom iz Žabna dok će Graničar u Legradu biti domaćin Prekodravcu. Utakmica između Kalinovca i Tomislava igrat će se sutra, a sve ostale u nedjelju s početkom u 17 sati.

Prva ŽNL – 24. kolo

Subota, 20. svibnja
17:00
Kalinovac: Kalinovac – Tomislav D
Nedjelja, 21. svibnja
17:00
Peteranec: Panonija – Borac
Kloštar Podravski: Mladost – Osvit
Kunovec: Bratstvo – Tomislav SIŽ
Molve: Mladost – Sloga
Legrad: Graničar – Prekodravac
Gola: Fugaplast – Drava

zatvori