Četvrtak, 18. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Doživite eksploziju boja i zabave na Rog Holi Run&Festu!

Eksplozija boja, zabave, rolanja i trčanja okupat će Zagreb 13. svibnja, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice! Ne propustite ovaj jedinstven događaj i doživite nešto sasvim drugačije i nezaboravno.

Po dvije ulaznice za Rog Holi Run&Fest osvojili su Dominik Smolak, Amalija Ernečić, Aleksandra Baranašić, Ana Brgles, Mia Capek, Tamara Janžek, Antonia Štefotić, Ivan Kovač, Mislav Markeš i Adela Klen. Čestitamo!

Budući da ste osvojili po dvije ulaznice, molimo vas da nam tijekom četvrtka, 11. svibnja javite ime, prezime i e-mail adresu osobe koja će ići s vama, na [email protected] ili putem naše Facebook stranice.


Te subote od 15 do 21 sat na zagrebačkom Jarunu slavit će se pokret, a sudionike utrke ROG HOLI RUN&FEST i partyja uz DJ-e zasipat će šarenilo živopisnih holi boja koje prvi puta stižu u Zagreb. Riječ je o organskim, prirodnim bojama koje u Indiji već dugo koriste za razna slavlja.

ROG HOLI RUN&FEST jedinstven je i potpuno drugačiji događaj na kojem mogu sudjelovati svi željni kretanja u prirodi, zabave i druženja. Utrka će ujediniti osobe s invaliditetom, rolere i trkače, u kojoj se neće mjeriti vrijeme nego je bitno sudjelovati i poticati ostale na kretanje.

Okupani magičnim prahom u bojama, sudionike utrke će u cilju dočekati razne igre, animacije, zabava, hrana i piće te DJ party pun sjajne glazbe i plesa uz Vanillaz i Kostu Radmana. Svaki sudionik utrke dobit će i poklon za još bolji doživljaj!

ROG HOLI RUN&FEST sudionici će u šarenilu boja i zabave dokazati da smo svi isti bez obzira na vanjski vidljiva ograničenja u pokretu.

Snažna humanitarna poruka nositelj je ROG HOLI RUN&FESTA jer u sudjelovanju sa Hrvatskom udrugom paraplegičara i tetraplegičara, sponozor utrke Bauerfeind donira jedna invalidska kolica s posebnom prilagodbom korisniku kojemu želimo poboljšati kvalitetu života.

Ovim događanjem Zagreb će dobiti, još jedan u nizu, vrhunski sadržaj i svrstati se među najveće svjetske metropole koje su poznate i popularne po događajima u bojama, a u njemu možete sudjelovati i vi! Prijavite se putem priloženog obrasca i potrčite ili rolajte okupani bojama, a nakon toga se zabavite uz dobre vibracije iz zvučnika!

Sve dodatne informacije možete pronaći na holirunfest.com.

zatvori