Četvrtak, 28. ožujka 2024.

ŠODERICA OPEN AIR Ne propustite legendarni party na Podravskom moru

Još jednom na najpoželjnijem koprivničkom šoderu, onome jezera Šoderica, lipanj donosi sada već tradicionalni obljubljeni open air.

Na obalama “podravskog mora” 9. i 10. lipnja u mirnom zelenilu čekaju nas nadomak Koprivnice domaća i globalna imena elektroničke glazbe, a pripreme su već u punom jeku.

U petak 9. lipnja s nama je zagrebački DJ TurkTheDJ uz hip-hop, trap, EDM i deep house, a pridružuju mu se i Tysla, Blax kao i dvojac Kizo&Loci.

Subota desetog lipnja udara na ono toplo mjesto unutra svim techno zaljubljenicima jer na obale jezera Šoderica stiže jedan od najvećih globalnih techno izvođača, ni više ni manje nego legendarni Tomcraft. Podršku iz redovnog postava Šoderica open aira pruža Seraphim Codex, iz pozadine organizacije na binu staje ShiPe, kao i Sasha Delimar i kolege mu Limex i Fajkee.

Karte za svoju dvodnevnu prijezersku open air bakanaliju možete pronaći u Entrio sustavu po cijeni od 30 kuna, a domaći Koprivničani svoje mogu zgrabiti i u koprivničkom KKC Pixelu.

Više informacija slobodno potražite na službenim Facebook stranicama festivala. Pa svi oni koji vole elektroničku glazbu, ljude, šumu, jezera, druženja, spektakle, otvoreno nebo i ples do zore – dobro nam došli na Šoderica open air!

zatvori