Četvrtak, 25. travnja 2024.

MLADI RUKOMETAŠI NA ZAVRŠNICI Antonio Pranjić: Moji igrači borit će se k’o lavovi

Mladi rukometaši Koprivnice Hangar 18, dječaci A pod vodstvom trenera Antonija Pranjića, od četvrtka će igrati završnicu Prvenstva Hrvatske u Umagu. Mladi Koprivničanci završnicu su izborili izvrsnim igrama u prvenstvu. Podsjetimo, na proljeće su ostvarili 12 pobjeda uz jedan remi i jedan poraz.

Mladi rukometaši na završnici će pokušati proći barem skupinu u kojoj će sutra i prekosutra snage odmjeriti s vršnjacima Valpova, Arbanasa, Gospića i Dugog Sela. Tri najbolje ekipe izborit će drugi krug, a utakmice za plasman igrat će se u subotu i nedjelju.

— Odradili smo kvalitetne pripreme. Što se tiče očekivanja, ići ćemo utakmicu po utakmicu, a siguran sam da će moji dečki dati sve od sebe, da će se boriti do kraja kao lavovi. Samim time siguran sam da će i rezultat doći. Optimizam temeljim na izvrsnom proljeću iza nas, ali sam svjestan da na završnici moramo biti još bolji — rekao nam je trener mladih rukometaša Antonio Pranjić.

U posljednjih dvadesetak godina ni jedna generacija RK Koprivnica Hangar 18 nije na završnici prošla skupinu pa smo sigurni da bi plasman među 12 najboljih bio velik uspjeh, kako za klub tako i za mlade rukometaše i njihovog trenera.

POPIS IGRAČA ZA ZAVRŠNICU:

VRATARI: Canjuga, Pranić, Hudinčec

IGRAČI: Hemetek, Gečić, Ivačić, Evačić, Kovačić, Deković, Sinković, Zvonarek, Miklošić, Filipović, Jadan, Veh, Mikačić

STRUČNI STOŽER: Trener: Antonio Pranjić; Pomoćni trener: Mišo Zrakić; Tehniko: Marko Sinković

zatvori