Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO: Veterani Osvita uvjerljivom pobjedom nad Miklinovcem došli na korak od naslova

Odigrane su prve dvije utakmice 20. kola Prve županijske nogometne lige veterana. Danas smo gledali zanimljive utakmice u Đelekovcu i Kloštru Podravskom, dok će se ostale igrati sutra i prekosutra.

U Đelekovcu smo gledali zanimljivu utakmicu između Osvita i Miklinovca. Lider prvenstva slavio je s 3:0, iako su i gosti imali dobre šanse s kojima su, da su ih realizirali, mogli zakomplicirati susret. U prvom poluvremenu Đelekovčani su vodili s 2:0. Prvi gol postigao je Havaić direktno iz kornera, a drugi Mraz udarcem s gotovo 25 metara. U drugom poluvremenu, po velikom pljusku, točku na i stavio je Polančec postigavši pogodak za 3:0.

Ovim rezultatom Osvit je došao na milimetar od naslova prvaka. Prvenstvo bi moglo biti gotovo već sutra. Ukoliko Omladinac u Herešinu ne svlada Križevce Đelekovčani će biti prvaci dva kola prije kraja sezone.

U drugom današnjem susretu, veterani Sloge svladali su na gostovanju u Kloštru Podravskom Mladost s minimalnih 0:1. Sutra će se igrati utakmice između legradskog Graničara i Ferdinandovca, Omladinca i Križevaca te između Starigrada i Koprivnice. Posljednji susret 20. kola na rasporedu je u petak u Koledincu između Jadran-Galeba i đurđevačkog Graničara.

20. KOLO PRVE ŽNL VETERANA:
SRIJEDA, 24.05.2017.
17:30
Đelekovec: Osvit – Miklinovec 3:0
Kloštar Podravski: Mladost – Sloga 0:1
ČETVRTAK, 25.05.2017. 
17:30
Legrad: Graničar – Ferdinandovac
Herešin: Omladinac – Križevci
Starigrad: Starigrad – Koprivnica
PETAK,26.05.2017.
17:30
Koledinec: Jadran-Galeb – Graničar (Đ)

zatvori