Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO Podravka uvjerljivom pobjedom nad Umagom najavila utakmicu sezone protiv Lokomotive

Rukometašice Podravke Vegete uvjerljivo su svladale Umag u 25. kolu Prve hrvatske rukometne lige rezultatom 32:15 i tako na najbolji mogući način najavile veliki derbi protiv Lokomotive koji će se iduće subote igrati u Zagrebu.

Podsjetimo, u prvom međusobnom ligaškom susretu ove sezone Podravkašice su Zagrepčanke svladale s uvjerljivih 25:18. Podatak da će o prvaku Hrvatske odlučiti međusobni omjer ovih dviju ekipa jasno govori da bi se trebalo dogoditi čudo da Podravka ne obrani titulu najbolje ženske rukometne ekipe u Hrvatskoj.

Što se tiče današnje utakmice protiv Umaga, Podravka je na parketu koprivničke Gimnazije prvo poluvrijeme odigrala u leru, dok je u drugom ubacila u petu brzinu i na kraju uvjerljivo svladala gošće. Rezultat poluvremena bio je 13:11, a rezultat nakon 60 minuta igre bio je 32:15.

Najraspoloženija u napadačkom dijelu igre kod Podravke bila je Nikolina Zadravec sa sedam pogodaka, dok je Marijeta Vidak dodala pet. Podravkašicama slijede dva dana odmora, a od ponedjeljka kreću pripreme za Lokomotivu u Zagrebu.

 

zatvori