Četvrtak, 25. travnja 2024.

Eric Vidović u TOP 21: ‘Jako mi je žao što Lucija nije prošla jer mi je ona, uz roditelje, najveća podrška’

Koprivnički srednjoškolac Eric Vidović prošao je u novi krug natjecateljskog pjevačkog showa “Zvijezde”. Iako se osjeća odlično zbog svog uspjeha, žali što u TOP 21 nije prošla i njegova cura Lucija.

Naime, mladi par koprivničkih školaraca Eric Vidović i Lucija Đaković svojim su odličnim nastupima izborili prolazak u TOP 60, no samo je Eric uspio proći dalje.

– Jako mi je žao zbog toga što Lucija nije prošla jer mi je ona, uz roditelje, najveća podrška, ali i dalje mi je potpora i navija za mene, a od nas možete očekivati još puno zajedničkih nastupa – rekao nam je Eric.

Unatoč velikovom Ericovom talentu, jučerašnji prolazak u idući krug nije prošao tako glatko. Naime, kolega iz njegove skupine je zaboravio dio teksta pjesme “Love yourself” Justina Biebera pa je bilo upitno hoće li njihov nastup biti dovoljan za dalje.

– Nije mi bilo svejedno zbog kiksa kolege iz grupe, ali opet vjerovao sam nekako da nećemo svi snositi posljedice za to.

Eric je jako zadovoljan ovim iskustvom, iako kaže da su snimanja naporna i vremena za uvježbavanje pjesama je malo. Upoznao je puno odličnih ljudi i odličnih pjevača.

– Osjećaj je odličan, ovo je već jako veliki uspjeh jer nije bilo lako istaknuti se među svim tim odličnim pjevačima iz top 60, ali drago mi je da sam se uspio probiti dalje – rekao nam je Eric.

Unatoč ishodu u daljnjem krugu natjecanja, Eric i Lucija neće odustati od svoje strasti.

– Prolazak u idući krug bit će jako težak jer je sad konkurencija jača nego ikad, ali neka bude što bude. Bez obzira na ishod i Lucija i ja se dalje nastavljamo baviti glazbom – zaključio je.

zatvori