Srijeda, 24. travnja 2024.

TRAGEDIJA Mladić i djevojka poginuli u teškoj prometnoj nesreći

Dvije su osobe poginule, a dvije su ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se noćas dogodila u Zagrebačkoj ulici u Križevcima, doznajemo iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Oko 2:05, osobni automobil sletio je s kolnika u potok Koruška pri čemu su 28-godišnji vozač i 17-godišnja djevojka na suvozačkom mjestu smrtno stradali, a dvoje putnika u dobi od 46 i 49 godina su ozlijeđeni i hitno prevezeni u koprivničku bolnicu.

Portal Prigorski.hr doznaje kako su u nesreći stradali 28-godišnji A. K. iz Carevdara i 17-godišnja P. Š. iz križevačkog naselja Pesek.

Prema priopćenju Policijske uprave koprivničko-križevačke, do nesreće je došlo kada je vozač Mercedesa koprivničkih registracijskih oznaka upravljao Zagrebačkom ulicom u smjeru Koruške te zbog neprilagođene brzine sletio u istoimeni potok. Vozač i putnica na prednjem sjedalu od zadobivenih ozljeda preminuli su na licu mjesta, a dvoje starijih putnika prevezeno je u koprivničku bolnicu gdje su im utvrđene lakše ozljede.

Očevidom je na mjestu događaja rukovodila Zamjenica općinske državne odvjetnice u Bjelovaru. Zbog očevida je promet Zagrebačkom ulicom bio u prekidu i do 6.55 sati se odvijao obilaznim pravcem.

Policijski službenici Policijske postaje Križevci o događaju će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Izvor: prigorski.hr
Izvor: prigorski.hr
Izvor: prigorski.hr
Izvor: prigorski.hr
Izvor: prigorski.hr
Izvor: prigorski.hr
Izvor: prigorski.hr
zatvori