Petak, 19. travnja 2024.

VETERANI Osvit i Omladinac bez greške, Jadran-Galeb zabio tucet golova u Legradu

Odigrane su gotovo sve utakmice 16. kola Prve županijske nogometne lige veterana. Jedina utakmica koja će se igrati sutra je gradski derbi Koprivnice i Miklinovca.

U današnjim susretima najuvjerljiviju pobjedu upisali su veterani Jadran-Galeba koji su na gostovanju kod fenjeraša Graničara iz Legrada slavili s čak 3:12. Uvjerljiv je bio i Omladinac u Herešinu protiv ivanečke Sloge. S tri pogotka Dragosavljevića, dva Mesića te po jednim Lukača i Kovača Herešinčani su slavili sa 7:0.

Da veterani Starigrada nisu u jesenskoj formi dokazali su i današnjom utakmicom. Na domaćem terenu izgubili su od đurđevačkog Graničara rezultat 1:4. Križevci su pogocima Skaličkog, Međimorca, Plantića, Biljana i Miklečića svladali Ferdinandovac rezultatom 5:2. Još jučer prvoplasirani Osvit na gostovanju u Kloštru Podravskom kod Mladosti slavio je rezultatom 0:5.

Nakon nepotpunog 16. kola Đelekovčani su prvi na tablici s 42 boda, drugi je Omladinac sa šest manje, dok đurđevački Graničar zaostaje devet bodova. Na dnu ljestvice je legradski Graničar koji još uvijek nema ni bod na svom kontu.

Prva ŽNL veterana – 16. kolo

Srijeda, 26. travnja
Kloštar Podravski: Mladost – Osvit 0:5

Četvrtak, 27. travnja
Legrad: Graničar – Jadran-Galeb 3:12
Herešin: Omladinac – Sloga 7:0
Starigrad: Starigrad – Graničar (Đ) 1:4
Križevci: Križevci – Ferdinandovac 5:2

Petak, 28. travnja
Koprivnica: Koprivnica – Miklinovec

zatvori