Srijeda, 27. ožujka 2024.

SMIJEŠI JOJ SE MANEKENSKA KARIJERA Naša Antonija Široki na reviji očarala Tihanu Harapin Zalepugin

Sedamnaestogodišnja Antonija Široki iz Sigeca, jedna od modela na jučerašnjoj modnoj reviji u koprivničkoj sinagogi, oduševila je Tihanu Harapin Zalepugin.

Svatko tko imalo prati modu zna da je Tihana Harapin Zelepugin najpoznatija modna agentica u Hrvatskoj i da se djevojkama u kojima ona vidi potencijal smiješi svjetska manekenska karijera.

Ustupila Antonija Široki.

Vlasnica je modne agencije Talia model i poznata po tome da je do naslovnice Voguea dovela prvi put djevojku iz Hrvatske.

– Do sad sam nosila dvije revije, a na ovu sam došla na nagovor prijateljice jer je jedna djevojka u zadnji čas odustala, možda je to bio prst sudbine. Kada je revija završila gospođa Tihana me pozvala da malo popričamo i rekla mi da je oduševljena sa mnom i da joj se jako sviđam te da imam tijelo manekenke. Bila sam jako iznenađena – skromno nam je rekla Antonija.

Da je naša Antonija stvarno ostavila dobar dojam na doajenku hrvatske modne scene govori i činjenica da ju je pozvala na casting koji će se održati već drugog vikenda u Zagrebu.

Snimila Marija Šmic.

Antonija je inače učenica drugog razreda koprivničke ekonomske Srednje škole pa su, kako nam je rekla, njezini daljnji planovi vezani uz modeling ipak podređeni školskim obavezama.

– Ovo je jedno novo iskustvo za mene, a još k tome moda me jako zanima i voljela bi se baviti manekenstvom. Ali u svakom slučaju, škola mi je na prvome mjestu – kaže naša Antonija koja se u budućnosti vidi i u ulozi učiteljice ili odgajateljice.

No, na casting planira otići jer želi čuti što joj stručnjaci mogu reći o tom poslu, s kime bi ju Tihana mogla spojiti i koje bi revije mogla nositi.

zatvori