Četvrtak, 25. travnja 2024.

SLAVEN SRUŠIO DINAMO Kopić: Drago mi je zbog mojih igrača, Bogojević: Još sam pod dojmom, osjećaj je izvanredan

Nogometaši Slaven Belupa sinoć su u 30. kolu Prve hrvatske nogometne lige ostvarili veliki rezultat svladavši zagrebački Dinamo rezultatom 2:1. Junak pobjede bio je Bruno Bogojević koji je zabio gol za tri boda u sudačkoj nadoknadi.

— Sretan sam sto sam dio ove momčadi. Zahvalio bih treneru Kopiću što mi je pružio priliku i naravno cijeloj ekipi bez koje moj gol ne bi bio moguć. Ovaj gol će mi biti veliki podstrek za daljnje napredovanje i veliki rad. Kažem, osjećaj zabiti u takvoj situaciji i takvom klubu je zaista izvanredan. Još sam pod dojmom. Naravno, hvala i mojoj obitelji, mami, tati i bratu na velikoj podršci — rekao nam je Bruno Bogojević.

Nakon dugog perioda bez pobjede, izuzetno sretan zbog tri boda bio je trener Slaven Belupa Željko Kopić.

— Sigurno da mi je zbog ova tri boda izuzetno drago i to zbog mojih igrača. Znam koliko smo cijelo vrijeme naporno trenirali, kroz koju količinu frustracija smo prolazili unutar svlačionice i kluba jer nije bilo rezultata. Je, bilo je dobro, bilo je dobro, ali nema pobjede. Znaš da u tom trenutku moral ekipe pada, da ih je teško držati u prvom treningu i onda još ono u Vinkovcima. Moram nakon svega toga biti presretan — rekao je Kopić.

Ovom pobjedom Slaven je došao do svoje prve proljetne pobjede, ali i prve pobjede nad Dinamom nakon 2008. godine. Farmaceuti su s 34. osvojenim bodom došli do petog mjesta prvenstvene ljestvice. U idućem kolu koprivnički prvoligaš gostuje kod Splita.

zatvori