Četvrtak, 18. travnja 2024.

TARA FASHION Ne propustite modni showroom pod vodstvom Viktora Drage

Ovog petka, 28. travnja 2017., pod vodstvom modnog producenta i vodećeg hrvatskog modnog autoriteta Viktora Drage, u organizaciji Marije Šmic vlasnice Marisha studio d.o.o. i Dunje i Maje Mutavdžija, autorice bloga beseenbepopular.com, projekta pod vodstvom firme Codebox d.o.o., organiziraju showroom TARA FASHION.

Showroom Tara fashion održat će se u koprivničkoj sinagogi s početkom u 20 sati. Ulaz je slobodan.

Nositelj showrooma, Viktor Drago, umjetnički direktor i osnivač Cro-a Portera jedan je od najutjecajnijih ljudi u domaćem modnom biznisu. Projekti su mu uvijek u centru medijske pažnje. Samozatajan je, autokrat, devedesetih maneken, fotograf i stilist. Radio je u Zagrebu, Milanu i Londonu, a moda mu je samo jedan od aspekta poslovanja. Pod njegovim vodstvom pronašla se i TARA Fashion, modni brand s domaćim potpisom iza kojeg stoji Marija Fresl, a donosi modu za svaku ženu po pristupačnim cijenama.

Marija Šmic.

Showroom će organizirati mlade i kreativne duše Koprivnice: Marija Šmic, vlasnica Marisha studio d.o.o. digitalne agencije specijalizirane za vođenje stranica na društvenim mrežama, izradu web stranica i njihovo ažuriranje, ali i vođenje mrežnog oglašavanja, fotografiranje i web dizajn. Marija je voditeljica digitalnih komunikacija, te je diplomirana magistrica Menadžerske informatike Ekonomskog fakulteta Zagreb, a već dugi niz godina vodi online magazin za nju – onavoli.com te se bavi profesionalnim fotografiranjem.

Dunja i Maja Mutavdžija.

Uz Mariju Šmic u organizaciji se nalaze i dvije sestre, autorice bloga beseenbepopular.com Maja i Dunja Mutavdžija. Maja Mutavdžija je studentica menadžmenta u medijima, osoba iza kamere kada je u pitanju rad na blogu, glavna montažerka, prijateljica objektivu kada je u pitanju modna fotografija. Dunja je starija sestra i glavna odgovorna osoba kada je u pitanju sklapanje suradnje, te je inženjerka multimedijske i grafičke tehnologije, ali i glavna dizajnerica u firmi Codebox d.o.o u sklopu koje posluje i blog. Osim blogerskih vještina, ove dvije sestre rade fotografiju te promotivne video uratke i montažu

Ovaj tim djevojaka pobrinut će se za organizaciju showrooma Tara fashion. Osim što ćete moći uživati u predivnim kreacijama posebno na dan modne revije moći ćete ih nabaviti po privilegiranijim i pristupačnijim cijenama.

Tekst: Dunja Mutavdžija.

zatvori