Srijeda, 27. ožujka 2024.

RIBOLOVCI SVOME GRADU Što nas sve čeka ove subote na središnjem koprivničkom trgu

Najveća ribička manifestacija ‘Ribolovci svome gradu’ održat će se ovoga vikenda, 8. i 9. travnja, na Zrinskom trgu u Koprivnici.

Na ovom događaju koji će trajati dva dana, prijavljene ekipe pokazat će svoje znanje iz spremanja fiš paprikaša, a posjetitelji će osim u njemu moći uživati i u ostalim ribljim specijalitetima.

Jedna od najvećih atrakcija ove manifestacije je bazen postavljen na Zrinskom trgu, u kojeg su pušteni šarani te će svim zainteresiranima biti omogućeno da se okušaju u pecanju ribe udicom.

Osim ribolova i pripreme ribljih specijaliteta, organizatori manifestacije pripremili su za sve posjetitelje raznovrsni kulturno-umjetnički program, bit će tu i prezentacija starih zanata, kiparsko-keramička kolonija, kao i izložba pisanica od srca, Vuzmena košarica u kojoj sudjeluju škole i vrtići…

Program Ribolovaca svome gradu nastavlja se i u nedjelju, 9. travnja u Rasinji, gdje će se održati natjecanje ribolovaca “8. Kup grada Koprivnice u športskom ribolovu”. Na koprivničkom će središnjem trgu pak biti održano proglašenje rezultata i podjela nagrada u športskom ribolovu s početkom u 16 sati, a potom druženje i zatvaranje manifestacije.
Organizatori su i ove godine Športski ribolovni klub Koprivnica u suradnji sa Turističkom zajednicom grada Koprivnice.

zatvori