Četvrtak, 28. ožujka 2024.

IMAMO DOBITNIKA Frooom! radionica ponovno u Koprivnici! Neka se vaši mališani na praznicima dobro zabave

Bliže se proljetni praznici, a vi još uvijek ne znate kako zabaviti svoju djecu u tjednu kada su slobodni od škole, ali vi niste slobodni od svojih obaveza? Frooom! – evo rješenja! Iza ovog zvuka koji je dojurio kriju se najzabavnije i najkreativnije radionice u gradu koje već šestu godinu uspješno spajaju igru, zabavu i učenje novih znanja o filmskoj umjetnosti.

Odlazak na Frooom! filmsku radionicu osvojio je Ivan Čordaš. Čestitamo!


U dvorani Domoljub i kinu Velebit od 17. do 21. travnja od 9 do 15 sati vaši će osnovnoškolci svakoga dana za vrijeme vašeg radnog vremena naučiti što to ne vide gledajući film, nestajati iz kadra, stvarati svoje vlastite scenarije, gledati filmove i snimati svoje.

Zašto odabrati Frooom! kao aktivnost ovogodišnjih proljetnih praznika? Jer vaše školarce ondje čeka pravo malo putovanje filmskim svemirom – prolazit će pored planeta kadrova i planova, vrtiti se u galaksijama filmskih perspektiva, zoetropa i TV programa, a u filmskom svemirskom brodu moći će eksperimentirati zvukom i slikom.

Na lansirnoj rampi čekat će ih iskusni astronauti:
Jakov Čuveljak – glumac, snimatelj, filozof, pjesnik: samo poželi, Jakov to može postati!
Stipe Bagarić – profesor i defektolog, a zapravo multifunkcionalan čovjek, ugodan sugovornik i strastven kvizaš,
Martin Šatović – dečko koji, vjeruj nam, zna objasniti sva čuda tromosti oka, camere obscure i suvremenih digitalnih kamera!

One koji su prošle godine već naučili sve o ovim kamerama, kadrovima i ostalim Frooomovim trikovima koje nećemo ni pokušati riječima objasniti – jer zvuče samo kao riječ, a potpuno su magične pojave – ove godine vode:
Lea Mileta – možda je niste vidjeli na filmskim platnima, no da nema nje ne bi bilo ni mnogih kino hitova koje smo navikli gledati u kinu,
Dea Jagić s kojom ćeš stvarati kišu, sunce, cvijeće i neke neobične životinjice – a mi ti tvrdimo da nije vještica, nego sjajna animatorica!

Prijave su u tijeku!

Sve ostale informacije potražite zajedno na www.frooom.eu ili se javite (i svoje dijete prijavite) na [email protected]. A ako baš želite, rado ćemo vam se javiti na brojeve telefona +385 98 165 81 86 (Boris) ili +385 91 762 4226 (Anja).

Frooom! u Koprivnici financijski podupiru Hrvatski audiovizualni centar i Grad Koprivnica, a nikako ne bi bio moguć bez naših sjajnih dugogodišnjih partnera – Pučkog otvorenog učilišta. KC i predivnog kina Velebit!

zatvori