Utorak, 16. travnja 2024.

LJUBAVNE DRAME Dvije djevojke i dva mladića potukli se nakon noćnog izlaska

Noćni život na ulicama Koprivnice ovog su vikenda obilježile ljubavne razmirice.

Naime, jučer oko 5:50 sati u Ulici Frana Galovića zabilježen je prekršaj narušavanja javnog reda i mira tučnjavom. Sukobile su se dvije muške osobe, 19-godišnjak i 20-godišnjak, te dvije ženske osobe, 19-godišnjakinja i 24-godišnjakinja.

Naprije su se obračunali mladići, a okidač za sukob bila je ljubomora. Nakon što su se izvjesno vrijeme naguravali, djevojke su ih odlučile smiriti. Nažalost, sukob je time samo dodatno eskalirao pa je tako starija djevojka završila na podu. Prilikom pada se ozlijedila te je pozvana hitna pomoć.

Situacija se ni nakon toga nije smirila već su mlađi momak i mlađa djevojka vrijeme prikratili još jednim sukobom. Djevojka je ovaj put upotrijebila nokte pa je tako mladić iz sukoba izašao s vidljivim ozljedama. Unatoč tome, odbio je liječničku pomoć te je ona pružena samo starijoj djevojci.

Ni tu nije kraj drami. Tijekom policijskog postupanja utvrđeno je da je mlađi mladić kod sebe na vidljivom mjestu imao drvenu palicu čime je prekršio Zakon o oružju.

Protiv oba mladića i mlađe djevojke pokrenut je optužni prijedlog, a zbog kršenja Zakona o oružju, mlađi će momak zaraditi dodatni prekršajni postupak. Dodajmo i da su učesnici bili pod utjecajem alkohola.

zatvori