Petak, 19. travnja 2024.

Koprivnički DJ Phoenix Kraundler odabran među pet najboljih u Hrvatskoj

Burn Residency je posljednjih godina najveći DJ natječaj na svijetu, gdje se DJ-i bore za rezidenciju na Ibizi i sto tisuća eura ulaganja u njihovu karijeru.

Da bi se došlo do Ibize kandidati trebaju objaviti svoj mix, gdje žiri odabire pet najboljih u svakoj zemlji koji se nakon toga uživo natječu i pobjednik postaje predstavnik svoje zemlje na Ibizi.

Naš Koprivničanac Deni Udorović, poznatiji pod imenom Phoenix Kraundler na ovogodišnjem Burn Residency natječaju odabran je među pet najboljih DJ-a u Hrvatskoj.

Ustupio Deni Udorović.

Natjecanje se nastavlja 28. travnja u zagrebačkom Klubu, gdje će natjecatelje ponovno ocijeniti grupa sastavljena od stručnjaka iz industrije i međunarodnih DJ-a, koji će odabrati Hrvatskog predstavnika na Ibizi.

– Zahvalio bih se svima koji su podržali moj rad i pomogli mi da postanem ovogodišnji finalist Burn Residency natječaja. Nakon deset godina upornog rada i truda oko DJ-inga, kreiranja vlastite glazbe, zalaganja oko elektroničke scene u Hrvatskoj i preko 300 odrađenih partija diljem Hrvatske, Slovenije i Crne Gore ovo mi je napokon neka nagrada i priznanje da moj trud nije bio uzaludan i znao sam da će kad-tad netko prepoznati moj trud – rekao nam je Deni te dodao:

– U finalu ću dati sve od sebe da se što bolje prezentiram kako žiriju, pa tako i publici. Nastojat ću biti svoj, raditi ono što najviše volim i u čemu istinski uživam, uz trunkicu sreće mislim da bi se moj životni san mogao i ostvariti. Pozivam sve koji su u mogućnosti doći na finalni dio Hrvatskog natječaja da podrže moj nastup.

zatvori