Utorak, 16. travnja 2024.

Koprivnica upisala težak poraz, Mešnjak: Podnio sam neopozivu ostavku!

Nogometaši Koprivnice upisali su težak poraz na domaćem terenu protiv Marsonije rezultatom 0:4. Ipak, u prvi plan došla je informacija da je trener Želimir Mešnjak podnio neopozivu ostavku.

– Kap koja je prelila čašu je bilo ponašanje igrača prije i nakon utakmice. Naravno, uz to i rezultatski neuspjeh. Zahvalio bih svima na podršci, mislim da sam bolji trener nego prije 13 mjeseci kad sam došao. Svim igračima želim sreću u daljnjem radu i budućoj karijeri. Ostavka je neopoziva, već sam vratio opremu i to je to. Zadovoljan sam s radom iza nas, sama statistika to govori, ali osjetio sam da je danas došao kraj. Zahvalio bih svima na suradnji, mislim da je Koprivnici potreban veliki zaokret u radu, a ja se naravno nadam da sam si svojim radom ostavio otvorena vrata kluba u budućnosti  – rekao nam je trener Koprivnice Želimir Mešnjak.

Što se tiče same utakmice, gosti su poveli u 13. minuti pogotkom Mihaljevića, a rezultat 0:1 bio je i rezultat poluvremena. U nastavku susreta igrači Marsonije postigli su još tri pogotka i to u 58., 83. i 88. minuti. Četvrti je ovo u nizu poraz Zelenih koji su nakon 24. odigrana kola pretposljednja momčad prvenstva s 22 osvojena boda, 10 više od fenjeraša Višnjevca.

SASTAV KOPRIVNICE:

Tihelka – Tucaković, Zirdum, Tuba, Sminderovac – Pavlović, Srbljinović, Tkalčić, Bubnjić, Kovačić – Ivanović. Još su igrali: Međurečan, Novak, Šokec. Trener: Želimir Mešnjak.

 

 

zatvori