Četvrtak, 25. travnja 2024.

Autohtoni pravaši i HSS Stjepan Radić zajedno na izbore, Keleminec odustao od kandidature za gradonačelnika

Autohtona – Hrvatska stranka prava i i Hrvatska seljačka stranka Stjepan Radić ponudit će Podravcima i Prigorcima zajedničke liste za Županijsku skupštinu te za općinska i gradska vijeća.

Sporazum o zajedničkom izlasku na izbore danas su u Koprivnici potpisali predsjednici tih stranaka na županijskom nivou Milan Bingula i Ljerka Puklavec. Ove dvije stranke neće imati svog kandidata za župana, a hoće li kome dati podršku, još nije odlučeno.

Ova koalicija želi da Koprivničko-križevačka županija postane najbogatija u Hrvatskoj. To se, ističu, može postići izgradnjom sušare povrća i garantiranjem cijene za mrkvu, peršun, celer, papriku, rajčicu i krastavce, sirovine koju bi ovdašnji poljoprivrednici proizvodili za Podravku i tako si osigurali bolji i kvalitetniji život.

Doznali smo i da predsjednik A-HSP-a Dražen Keleminec odustaje od kandidature za gradonačelnika Koprivnice. Kaže da za to ima objektivne razloge, među kojima nije skupljanje potpisa za kandidaturu jer im, kako kaže, nije problem skupiti potrebnu količinu potpisa.

Ustupio Dražen Keleminec.
Ustupio Dražen Keleminec.
Ustupio Dražen Keleminec.
zatvori