Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: KOPRIVNIČANAC U BARCELONI Jurica Keser: Gledati Messija i Iniestu uživo je neprocjenjivo

Mladi Koprivničanac Jurica Keser proveo je uzbudljivih sedam dana u španjolskoj Barceloni gdje je posjetio svoju sestričnu Maju Benko koja tamo živi i radi. Kaže, tko može obavezno mora posjetiti prijestolnicu Katalonije.

Jurica je u sedam dana prošao Barcelonu uzduž i poprijeko. Montjuïc, park Güell, plaža Barceloneta, bunkeri El Carmel, muslimanska četvrt El Raval, L’Aquarium Barcelona i Camp Nou samo su neka od mjesta koja su mu oduzela dah.

— Proveo sam zaista sedam idiličnih dana u Barceloni. Naravno, bez sestrične Maje, koja je izvrstan domaćin, ne bi bilo toliko dobro. Turistička mjesta koja sam posjetio su zaista impresivna, noćni život je neopisiv, ali kada dođete na utakmicu Barcelone i gledate Messija i Iniestu uživo to je zaista neprocjenjivo. Sto tisuća ljudi oko vas, ma jednostavno neprocjenjivo — rekao nam je Keser.

Mladi Koprivničanac danas nam se javio iz Zagreba, gdje radi. Nije propustio još jednom naglasiti da mu je bilo odlično, ali i da je sedam dana za jedan takav grad premalo. Sigurno je da mu ovo nije bio zadnji posjet Barceloni, za koju kaže da živi punim plućima, baš kako njemu odgovara.

zatvori