Srijeda, 27. ožujka 2024.

FOTO: PRVA ŽNL VETERANA Osam golova po utakmici, slavili svi domaćini

Odigrane su četiri utakmice 15. kola Prve županijske nogometne lige veterana. U sva četiri susreta vidjeli smo pobjede domaćih sastava.

Najuvjerljiviji je bio đurđevački Graničar koji nije imao ni malo milosti prema Koprivnici na svom terenu. Rezultat na kraju susreta bio je i više nego uvjerljivih 10:0. Ni lider prvenstva, đelekovečki Osvit, nije imao velikih problema. U susjedskom derbiju svladao je legradski Graničar s 8:1.

Ivanečka Sloga iznenađujuće je lako svladala do danas trećeplasirani Starigrad rezultatom 6:1, a u najzanimljivijoj današnjoj utakmici Ferdinandovac je pobijedio kloštransku Mladost rezultatom 4:3.

Utakmice Miklinovca i Križevaca, odnosno Jadran-Galeba i Omladinca igrat će se sutra s početkom u 17 sati. Nakon 15 odigranih utakmica prvi na ljestvici je Osvit s 39 bodova; devet manje, ali i utakmicu manje ima herešinski Omladinac, dok je đurđevački Graničar došao do trećeg mjesta s 30 bodova. Na dnu ljestvice je legradski Graničar koji još uvijek nije osvojio niti bod.

15.  KOLO:

Ferdinandovac: Ferdinandovac – Mladost KP 4:3
Đurđevac: Graničar – Koprivnica 10:0
Koprivnički Ivanec: Sloga – Starigrad 6:1
Đelekovec: Osvit – Graničar L 8:1

SUTRA, 17:00:

Koprivnica: Miklinovec – Križevci
Koledinec: Jadran-Galeb – Omladinac

zatvori