Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Mažoretkinje oduševljavaju publiku, gotovo da ni ne prestaje pljesak s tribina

U tijeku je 21. Državno prvenstvo u mažoret plesu koje se nakon dugih 18 godina vratilo u Koprivnicu i to u sportsku dvoranu Srednje škole. Ove godine prvenstvo je pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info.

Nakon što je jučer u popodnevnim satima službeno otvoreno prvenstvo, danas su mažoretkinje i mažoreti nastavili sa svojim prezentacijama, što u pojedinačnim, što u parovima, a što u kategorijama grupa. Dvorana Srednje škole i danas je dupkom puna, a svaki odličan nastup nagrađen je velikim pljeskom.

– Zaista nam je odlično. Super je atmosfera i baš uživamo. Drago nam je da smo u Koprivnici i naravno nadam se da ćemo se doma vratiti s pokojom medaljom da bi nam ovo prvenstvo ostalo još u ljepšem sjećanju – rekla nam je Ivana iz Kaštela.

Ajmo cure, najbolje ste – samo je jedan od pokliča kojima se natjecateljice međusobno bore. Ograde na tribinama pune su transparenata podrške: Ludbreg, Split, Kaštela, Čakovec, Pleternica… Zaista je cijela Hrvatska u ova tri dana u Koprivnici. Natjecanje će se nastaviti danas do popodnevnih sati, a sutra nas čekaju posljednje borbe za medalje. Proglašenje najboljih očekuje se nakon 17 sati.

 

zatvori