Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO Juniori Slavena u posljednjoj minuti ispustili pobjedu protiv Sesveta

Juniori Slavena danas su u Cvetkovcu remizirali s vršnjacima Sesveta rezultatom 2:2. Utakmica se igrala u sklopu 20. kola Prve hrvatske nogometne  lige.

Nakon dva poraza, od Lokomotive i Osijeka, mladi Farmaceuti su željeli prekinuti negativan niz rezultata te su na ‘Starom bregu’ krenuli na pobjedu od prve minute. Isplatilo im se to u dvadesetoj minuti kada je Bogojević zabio za 1:0. Ipak, samo tri minute kasnije, gosti dolaze od izjednačenja. Rezultat 1:1 bio je i rezultat nakon prvih 45 minuta.

Na poluvremenu je trener Slavena Ivica Sertić uveo Ivana Dolčeka, a ovaj mu se odužio petnaest minuta prije kraja susreta kada je zabio za novo vodstvo Farmaceuta. I kada su svi mislili da će juniori napokon osvojiti tri boda, u 89. minuti gostujući napadač zabio je za konačnih 2:2.

Slavenaši su trenutno sedmoplasirana momčad prvenstva s 27 osvojenih bodova. Ukoliko upišu tri boda u zaostaloj utakmici, imaju priliku doći i do odličnog četvrtog mjesta. Idućeg vikenda mladi Farmaceuti gostuju kod Intera u Zaprešiću.

 

zatvori